top of page

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ΓΥΡΟΣ

Tour

The Round of the Island Cruise

RATES 2023

1st May - 30th June       | 140,00 / pax

1st July- 31st Aug            | 160,00 / pax

1st Sept. -  31st Oct.       | 140,00 / pax

Destinations

Panormos

Vathi

Gremia

Passengers

Duration

12-Max 

7 hours 

11:00 - 18:00

Meeting Point 

BOAT NAME 

Marina of Pera Gialos 

"MERILO" Ferretti Yacht

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

12-Max 

7 hours 

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

-Πρόγευμα: ποικιλία τυριών & αλλαντικών

- Γεύμα: Γαριδομακαρονάδα, Σαλάτα & Επιδόρπιο

- Ποτά: Εμφιαλομένο κρασί, Αναψυκτικά & Μπύρα

- Πετσέτες, Εξοπλισμός κατάδυσης, Τσαντα, Υπηρεσίες WC & Ντούζ, Μουσική, Αδιάβροχη θήκη κινητού, Go Pro Camera , Τέντα ήλιου, Χάρτης εκδρομής

Καπετάνιο, Ναύτη, Καμαρωτίνα & Καύσιμα 

Πολιτική Ακύρωσης

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση, Θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε στέλνοντας μας email στη διεύθυνση astypalea.yachting@gmail.com 

  • αν η κράτηση ακυρωθεί σε διάστημα 24 ωρών πριν την έναρξη της κρουαζιέρας, επιστρέφουμε όλο το ποσό της προκαταβολής.

  • για αλλαγές που πραγματοποιούνται 24 ώρες πρίν την έναρξη της κρουαζιέρας, δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση αλλα η νέα κράτηση εξαρτάται από την διαθεσιμότητα. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τη νέα ημερομηνία τότε σας επιστρέφουμε όλο το ποσό της προκαταβολής.

  • Για αλλαγές ή ακυρώσεις που πραγματοποιούνται σε διάστημα 23 ωρών πριν την έναρξη της κρουαζιέρας , υπάρχει χρέωση ίση με το 100% του συνολικού κόστους.

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται με απόφαση της Astypalea VIP Yachting.

Η Astypalea VIP Yachting διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκτέλεση των υπηρεσιών της λόγω εντονης βροχής, ισχυρών ανέμων, τεχνικής ή μηχανικής βλάβης αλλά και για οποιδήποτε αλλο λόγω κρίνει αυτή απαραίτητο, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών . Στη περίπτωση αυτή η Astypalea VIP Yachting υποχρεούται να επιστρέψει στο πελάτη το σύνολο των πληρωμών του.

SEND REQUEST

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. Ξεκινάμε στις 11.00  με πρώτη στάση την Παραλία του Αγίου Φωκά όπου θα παραμείνουμε για περίπου μία ώρα. Κατά τη  διαδρομή σας παρέχονται πετσέτες παραλίας, νερά, αναψυκτικά & μπύρες. Μιά ολιγόλεπτη στάση αρκεί για να αλλάξετε παραστάσεις και να απολάυσετε τη γραφική παραλία με την καλύτερη αμμουδιά που θα συνατήσετε στην Αστυπάλαια.

 

2. Στις 12.30 θα αναχωρήσουμε με προορισμό τον Κόλπο του Βαθιού. Κατά την διαδρομή θα συναντήσουμε ψηλά κοφτά βράχια, σπηλιές και ορμητήρια.  Στο Βαθύ θα φτάσουμε περίπου στι 13.30 όπου θα σερβιριστείτε το πρωτο ελαφρύ γεύμα, μια πιατέλα 2 ατόμων με ποικιλία τυριών / αλλαντικώνντόπια παξιμαδάκια, μαρμελάδα και αποξηραμένα φρούτα συνοδευόμενα από εμφιαλωμένο κρασί, μπύρα και αναψυκτικά.

 

3. Στις 14.30 θα αναχωρήσουμε με προορισμό την παραλία του Αγ.Ιωάννη Ρίχτη με εκτιμώμενη ώρα άφιξης 16.00 . Κατα την διαδρομή, θα διασχίσουμε όλο το Βόρειο και Δυτικό τμήμα της Αστυπαλαιας περνώντας και από τις παραλίες Παχιά Άμμος και Πάνορμος. Φτάνοντας στον Αγ.  Ιωάννη το Ρίχτη θα μπορείτε να κολυμπήσετε στα πράσινα κρυστάλλινα νερά και να εξερευνήσετε κάθε γωνιά των βράχων χρησιμοποιώντας τον καταδυτικό εξοπλισμό που παρέχεται δωρεάν από το πλήρωμα. Επίσης, το σκάφος διαθέτει βοηθητικό σκάφος για την ασφαλή μεταφορά σας προς την παραλία. Καθώς εξερευνάτε την περιοχή, το πλήρωμα προετοιμάζει το γεύμα σας που αποτελείται από ζυμαρικά με γαρίδες και σαλάτα συνοδευόμενα από κρασί και γλυκό. 

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΑ

ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ 

ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ

Ημερήσια & Ιδιωτική Εκδρομή

Ποτά, Πρόγευμα & Γεύμα

Ferretti Yacht 19 m 

12-Max 

7 hours 

από 100

ΝΟΤΙΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΚΑΜΙΝΑΚΙΑ - ΒΑΤΣΕΣ - ΡΙΧΤΗΣ

Ημερήσια & Ιδιωτική Εκδρομή

Ποτά, Πρόγευμα & Γεύμα

Ferretti Yacht 19 m 

12-Max 

7 hours 

από 100

bottom of page